”Michael Jackson yritti treffeille Halle Berryn kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&B-tähti ja musiikkituottaja Kenneth ”Babyface” Edmonds on tehnyt yllättäviä paljastuksia Michael Jacksonista. Hänen mukaansa popin kuningas oli kiinnostunut näyttelijä Halle Berrystä.

Babyface teki paljastuksen Instagram Liven Verzuz-ohjelmassa. Tuottajan mukaan Micael Jackson oli eräänä päivänä soittanut hänelle ja kysynyt, tietääkö hän kuka Halle Berry on. Babyfacen vastattua myöntävästi Jackson oli pyytänyt häntä järjestämään heidät treffeille.

– Hän sanoi: ”Voisitko tehdä minulle palveluksen? Haluan sinun soittavan Berrylle, sillä haluan viedä hänet treffeille”. Vastasin: ”Mitä?”, ja hän vain totesi haluavansa treffeille Berryn kanssa, Babyface paljasti.

Koska Babyfacella ei ollut Halle Berryn numeroa, yritti hän ottaa yhteyttä tähden yhtä hämillä pyynnöstä olleeseen manageriin. Tuottajan mukaan Berryn piti ottaa häneen yhteyttä, mutta lopulta jäi epäselväksi mitä mieltä näyttelijä oli tarkalleen ottaen ollut Jacksonin treffikutsusta.