Aku Hirviniemen hervoton hiustyyli – näky kuin komediaelokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi on tarjonnut koronakaranteenissa paljon viihdettä suomalaisille, sillä hänet on nähty temppuilemassa eri sosiaalisen median kanavissa. Tällä kertaa karanteeni on mennyt niin pitkälle, että kumppani on päässyt leikkaamaan Hirviniemelle uuden hiustyylin. Sen seuraukset naurattavat nyt somessa.

Televisiosta tuttu Hirviniemen puoliso Sonja Kailassaari leikkasi Hirviniemen hiukset käyttäen apunaan keittiön kulhoa. Yksinkertainen tekniikka ei ollut kuitenkaan lopputuloksen kannalta paras mahdollinen, sillä myös Kailassaari nauraa seurauksille ja toteaa Akun näyttävän lähinnä munkilta.

– Nyt ku ei voi mennä parturiin, niin kannattaa harkita, antaako puolison leikata, Aku Hirviniemi totesi videonsa yhteydessä Tiktok-videopalvelussa.

@akuhirviniemi

Nyt ku ei voi mennä parturiin, niin kannattaa harkita, antaako puolison leikata. ##haircutchallenge ##stayhomestaysafe ##karanteenitukka ##foryou

♬ original sound – akuhirviniemi