Ashley Graham toipuu raskaudesta: ”Tunnen viimein olevani oma itseni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Malli onkin jakanut sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti äitiyden eri puolet, jotka hän on oppinut Isaac-pojan äitinä.

Nyt Ashley Graham on päässyt palaamaan vähitellen takaisin kuntoilun pariin. Nainen on alkanut tekemään kotonaan kevyitä kehonhuollollisia treenejä. 32-vuotias Graham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita, joissa nähdään millaisen treenin kaunotar tekee kotipihallaan.

Ashley Grahamin synnytyksestä on nyt aikaa 13 viikkoa ja malli iloitseekin siitä, että hän alkaa viimein tuntemaan olonsa lähes omaksi itsekseen. Nainen hakee kuviensa avulla vertaistukea myös muilta äideiltä ja kysyy heiltä myös neuvoa siihen mitä he tekevät tunteakseen olonsa jälleen omaksi itsekseen.