Katy Perry ottaa rennosti – viihtyy hauskassa jänispuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Raskaana oleva tähti on nauttinut olostaan koronavirustilanteen vuoksi kotonaan ja joutunut muiden tavoin perumaan kaikki menonsa. Nyt Katy Perry julkaisi hauskan kuvan, jossa nähdään miten hän pukeutuu kotonaan.

Katy Perry muisteli aiemmin sitä miten hän jaksoi ennen karanteenia panostaa vaatteisiin, hiuksiin ja meikkaamiseen. Nykyään hän oleskelee talossaan rennoissa olovaatteissa ilman meikkiä. Tällä kerralla nainen oli kuitenkin päättänyt ilahduttaa itseään ja muita kuvalla, jossa nähdään, että tähti on pukeutunut hauskaan jänispukuun.

Katy Perry nappasi itsestään peilin kautta kuvan, jossa nainen poseeraa rennon ja mukavan näköisessä kokovartalopuvussa. Jänispuvussa oli myös huppu ja pitkät korvat. Asu oli etenkin pääsiäisen aikaan erityisen sopiva ja antoi tilaa naisen kauniisti pyöristyneelle raskausvatsalle.