Liam Payne ei näe poikaansa koronaviruksen vuoksi: ”Tämä on kamalinta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Liam Payne lähti soolouralle suositusta One Direction -poikabändistä, minkä jälkeen mies nousikin nopeasti kansainväliseksi tähdeksi myös omalla musiikillaan. Nyt tähti suri haastattelussaan sitä, että hän ei ole päässyt pitkään aikaan tapaamaan tytärtään koronaviruksen vuoksi.

Liam Payne on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että vaikeinta sosiaalisessa eristäytymisessä on ollut se, että hän on joutunut olemaan erossa pienestä tyttärestään. 26-vuotiaalla tähdellä on lapsi hänen edellisestä suhteestaan laulaja Cherylin kanssa.

Liam Payne asuu erillään Cherylistä ja heidän Bear-nimisestä pojastaan, minkä vuoksi hän joutui olemaan erossa lapsestaan myös hänen syntymäpäivänään. Payne ei nähnyt poikaansa kun tämä täytti 22. maaliskuuta kolme vuotta, mikä oli miehen mukaan kaikkein kamalinta mitä hän on joutunut vielä toistaiseksi koronaviruksen vuoksi kokemaan.