Mitä ihmettä? Mies rakensi hands free -keksiautomaatin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli kotona aikaa viettäessä vapaa-aikaa tuntuu olevan liikaakin, ei hätää. Koronapandemia on käsistään taitaville oivaa aikaa puuhastella erilaisten keksintöjen ja rakennelmien äärellä.

The Practical Engineer -nimellä tunnettu keksijä esittelee Youtubessa julkaisemallaan videolla hämmentävää laitetta. Kyseessä on hands free -oreoautomaatti, jonka avulla keksejä voi syödä koskematta niihin.

Yli kuusiminuuttisella videollaan The Practical Engineer esittelee erikoisen keksinnön rakennusvaiheita ja lopputulosta. Video julkaistiin alun perin jo vuonna 2018, mutta hands free -keksiautomaatti voisi olla tällä hetkellä erittäin ajankohtainen keksintö. Automaattia käyttäessä ei nimittäin tarvitse pelätä virusten ja muiden pöpöjen leviävän käsistä kekseihin.