Pasi ja Anssi julkaisi uutta – nyt paljastui parivaljakon herkempi puoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu dancemusiikkiduo Pasi ja Anssi on julkaissut uuden kappaleensa nimeltä Jasmin. Kappale tuo esille vaihteeksi duon herkemmän puolen, sillä kappale kertoo ihastumisesta ja rakkaudesta.

– Ihastuminen on yksi hienoimmista tunteista, ja digiaikana se on todella helppoa. Kappale on ajankohtainen kertomus etärakkaudesta internetin yli nyt, kun fyysinen rakkaus on jossain tapauksissa vältettävä asia. Voiko toiseen rakastua tapaamatta? Miksipä ei, Pasi ja Anssi kuvailevat kappaletta.

Bilekappaleistaan tunnettujen Pasin ja Anssin aikaisemmat singlet ovat menestyneet hyvin. Esimerkiksi duon esikoissinkkua Kakkuu järvellä on striimattu yli kahdeksan miljoonaa kertaa, eli tuplaplatinaa. Vuoden 2018 kesähitti-äänestyksen voittanut Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappale on striimannut jo platinaa. Myös sen musiikkivideota on katsottu reilut kolme miljoonaa kertaa.