Cardi B kävi kauneushoitolassa – ei noudattanut karanteenia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on tunnettu useista hiteiksi nousseista kappaleistaan ja räväkästä persoonastaan. Naisen tekemät videot usein lähtevätkin leviämään viraaleiksi tähden hauskan puhetyylin ja hersyvän naurun vuoksi.

Nyt Cardi B ihastutti Instagram-seuraajiaan uusilla kuvilla, joissa hän esitteli uutta tyyliään. Cardi B oli värjännyt vaaleanpunaiseksi hiuksensa ja ottanut uusia hiuslisäkkeitä. Viimeksi nainen värjäsi hiuksensa siniseksi, mutta sininen hiustyyli ei kuitenkaan kauaa kestänyt.

27-vuotias tähti esitteli hänen timmiä keskivartaloaa pukeutumalla tiukkoihin shortseihin ja pieneen toppiin, joka paljasti vatsan seudun kokonaan. Daily Mail -sivuston mukaan Cardi B on viime päivien aikana ollut noudattamatta karanteeniaan sen verran, että pääsi manikyyriin ja intiimialueen sokerointiin.

View this post on Instagram

Hello cool cats and Kittens 🐱

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

View this post on Instagram

Late post 🎀

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on