Nainen parturoi vahingossa koiransa päätä – lopputulos kuin säästöpossu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotona tylsistyminen voi johtaa erilaisiin kotiparturikokeiluihin, mistä voi puolestaan aiheutua koomisia parturointimokia. Nyt sellaisen uhriksi on joutunut eräs koira hulvattomin seurauksin.

Brittiläinen Rachel Sharpe oli siistimässä aviomiehensä Joelin partaa, kun perheen koira Evie saapui uteliaana paikalle. Rachel vitsaili parturoivansa myös koiran, jolloin lemmikkieläin sattuikin liikauttamaan päätään. Sen seurauksena nainen tuli vahingossa trimmanneeksi koiran karvoja noin sentin edestä.

Mokan seurauksena koiran päälaella on koomisella tavalla ajeltu kohta. Rachel jakoi kuvan näystä Facebookissa, jossa parturimokan kohteeksi joutuneesta koirasta tuli viraalisuosikki. Kultaistanoutajaa verrattiin sen uuden tyylin ansiosta vanhan ajan säästöpossuun.

 

This is what happens in lockdown clearly 😂😂

Publiée par Rach Sharpe sur Mercredi 22 avril 2020