Gigi Hadid ja Zayn Malik saavat vauvan! Raskaus jo neljännellä kuulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Zayn Maliki ja malli Gigi Hadid ovat seurustelleet on-off -suhteessa vuodesta 2015 saakka. Heidän kerrottiin vuonna 2018 lopullisesti, mutta nyt kaksikko on viettänyt aikaansa tiiviisti koko alkuvuoden.

Pitkään hiljaiseloa keskenään pitänyt pariskunta on jälleen läheisissä väleissä. Aimmein kerrottiin, että Gigi Hadid ja Zayn Malik ovat ainoastaan erittäin hyviä ystäviä, mutta nyt he odottavat ensimmäistä yhteistä lasta. Molempien perheet ovat onnellisia vauvauutisista, vaikka pariskunta ei ole kommentoinut asiaa, TMZ uutisoi.

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on keskittynyt viime vuosien aikana uuden musiikin tekemiseen. Gigi Hadid on puolestaan keskittynyt mallin uraansa, mutta on nauttinut koronakaranteenista perheensä maatilalla Pennsylvaniassa.