Glee-kaunotar Lea Michele raskaana – odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Lea Michele tuli monille tunnetuksi suositusta Glee-televisiosarjasta. Michele meni vuosi sitten naimisiin Zandy Reichin kanssa ja nyt aviopari odottaa tuoreiden tietojen mukaan esikoistaan.

Lea Michele muisteli juuri satumaisia häitään videon muodossa ensimmäisen hääpäivänsä kunniaksi. Nyt 33-vuotias näyttelijä on People-sivuston mukaan raskaana 37-vuotiaalle aviomiehelleen Reichille, joka toimii yrittäjänä.

Pariskunta on edennyt suhteessaan melko nopeasti. Lea Michele ja Zandy Reich tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vasta noin kaksi vuotta sitten, mutta päättivät jo seuraavana vuonna mennä naimisiin. Nyt he ovat toteuttamassa yhdessä unelmaansa perheen perustamisesta.

View this post on Instagram

1 year ❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on