McLarenin omistaja lähti ajelulle kaatosateessa – huonostihan siinä kävi

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Arvokkaiden urheiluautojen huono puoli on se, etteivät ne välttämättä sovellu kaikkiin olosuhteisiin ja maastoihin. Tämän sai taannoin huomata eräs 250 000 dollarin arvoisen McLaren-auton omistaja.

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa kuvatulla viraalivideolla Charlestonin kaupunkiin on iskenyt voimakas sade. Yksi autoilija oli lähtenyt liikenteeseen McLaren 600LT -urheiluautolla vain joutuakseen katumaan sitä pian.

Sade oli saanut autotien tulvimaan, mikä aiheutti hankaluuksia matalalle ajoneuvolle. Urheiluauton 592 hevosvoiman V8-moottorista huolimatta se nimittäin jäi jumiin sadeveteen muiden ajoneuvojen jatkaessa matkaansa tulvasta huolimatta.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.