Realitykaunotar avautui – näin synnyttäminen muutti seksielämän

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Whitney Port tuli monille tunnetuksi The Hills -sarjan tähtenä. Sen jälkeen hänestä kuvattiin myös omaa The City -sarjaa, jossa keskityttiin vain Whitney Portin elämään ja muuttoon Los Angelesista New Yorkiin. Nykyään hän keskittyy omaan yritykseensä, With Whit -podcastiin ja perheeseensä.

Whitney Port sai hänen miehensä Tim Rosenmanin kanssa Sonnyksi nimetyn pojan kaksi vuotta sitten. Nyt nainen on avautunut podcastissaan muille perheenäideille siitä miten heidän seksielämänsä muuttui lapsen syntymän jälkeen. 35-vuotias Whitney Port kertoi olleensa hyvin epävarma itsestään ja hieman liiankin tietoinen muutoksista, joita hänen vartalossaan oli lapsen myötä tapahtunut.

Raskaus, synnyttäminen ja imetys muuttavat naisen kehoa melkoisella tavalla. Suuri murheen aihe ja epävarmuuden tuoja oli muuttuneet nännit. ”Olin aiemmin rinnoistani ja nänneistäni ylpeä, mutta nyt nännit olivatkin valtavat ja keskenään eri malliset”, nainen muistelee Daily Mail -sivuston mukaan. Port ei pystynyt nauttimaan seksistä koska hän mietti liikaa sitä mitä aviomies mahtaa hänen vartalostaan ajatella.

Kipinä seksielämään kuitenkin parani heti kun nainen lopetti Sonnyn imettämisen. Nyt hän haluaakin rohkaista myös muita naisia, joista on tullut äitejä. Whitney Port pyytää muita olemaan miettimättä liikaa ulkonäköasioita synnytyksen jälkeen. Hän kuitenkin muistuttaa, että siinä ei ole mitään väärää ellei omaa kehoaan tai rintojaan opi heti rakastamaan kun ne muuttuvat.