Fyre-floppifestivaalin järjestäjä kiinni perättömyyksistä? Vaikuttaa ehkä vankilasta vapautumiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bahaman Exuman saarella taannoin järjestetty Fyre Festival on yksi lähihistorian suurimmista huijauksista. Tapahtuman järjestäjänä toiminut Billy McFarland yrittää päästä vankilasta kotiarestiin koronaviruksen vuoksi. Mies on kertonut sairastavansa astmaa ja vaikeita hengitykseen vaikuttavia allergioita.

Billy McFarland sai 26 miljoonan dollarin talouskikkailustaan ja petosten tehtailemisestaan kuuden vuoden vankeustuomion. Hän huijasi ja käytti ihmisiä törkeästi hyväkseen. Nyt hän on kertonut Page Sixin haastattelussa, että ei pelkää koronavirusta. McFarlandin mukaan sairaus on vakava vain vanhuksille.

Kaksi viikkoa haastattelun jälkeen mies kuitenkin anoi kotiarestiin pääsyä. Syyttäjä on ihmetellyt oikeudessa, miksi mies vakuutteli äsken lehdessä, että ei pelkää COVID-19 -tartuntaa. 28-vuotias McFarland on ollut vankeudessa lokakuusta 2018 lähtien.