Hurjapäävanhus kuoli 108-vuotiaana – murskasi useita ennnätyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Todellisena hurjapäävanhuksena tunnettu brittiläinen Jack Reynolds on kuollut 108-vuotiaana. Hän rikkoi neljä ennätystä yli sadan vuoden iässä. Reynolds oli maailman vanhin tatuoinnin ottanut, vuoristoradassa matkustanut, köysiradassa kiitänyt ja sivuroolia televisiosarjassa näytellyt henkilö .

Hän suoritti kyseiset ennätykset täytettyään 104, 105, 106 ja 107 vuotta. Viimeinen ennätys oli rikkoontui miehen näyteltyä Hollyoaks-saippuasarjassa. Hurjapäisen vanhuksen kunto oli heikentynyt joulukuussa ja hän kuoli lauantaina.

BBC:n mukaan miehen tytär kuvailee Reynoldsia uskomattomana miehenä ja sankarinaan. Vanhuksen suunnitelmissa oli ollut rikkoa vielä yksi ennätys, mutta suunnitelmat menivät pieleen koronakaranteenin vuoksi.

 

My wonderful, precious dad lost his fight yesterday 25th April at 3.37pm. His doting family were with him and I was…

Publiée par Jayne Marie Goodwin sur Dimanche 26 avril 2020