Kanye West osti lapsuudenkotinsa – maksoi siitä 225 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye Westiltä ei puutu ylimääräistä rahaa, sillä hänestä tuli taannoin virallisesti miljardööri. Nyt West on ostanut itselleen vanhan lapsuudenkotinsa. Chicagon South Shoren naapurustossa sijaitseva koti myytiin räppärille 225 000 dollarin hintaan.

West suunnittelee käyttävänsä vielä 60 000 dollaria talon remontointiin. Tähden edesmennyt äiti Donda West osti talon 1980-luvun alussa ja myi sen vuonna 2004.

Billboard-lehden mukaan talon osti myöhemmin Kanye Westin vanha yhteistyökumppani Rhymefest tarkoituksenaan muuttaa sen taidehautomoksi. West ja hänen vaimonsa Kim Kardashian ajautuivat myöhemmin julkiseen riitaan Rhymefestin kanssa talon rahoituksesta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, mitä West suunnittelee tekevänsä hänen omistukseen siirtyneelle talolle.