Uutisreportteri unohti pukea housut suoraan lähetykseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etätyöskentely suoritetaan usein huomattavasti rennommassa vaatetuksessa kuin varsinaisella työpaikalla ollessa. Vaarana on tietenkin se, ettei vaatteita muista pukea päälleen web-kameran äärellä työskennellessäkään.

ABC-kanavan Good Morning America -ohjelmassa todistettiin taannoin koomista tilannetta. Reportteri Will Reeve nähtiin raportoimassa kotoaan käsin osiossa, jossa keskusteltiin lääkkeiden kuljetuksesta droonien avulla. Reeve oli mitä ilmeisimmin unohtanut pukea housut jalkaansa.

Uutisreportterin vaatemoka paljastui tarkkasilmäisille katsojille osion lopussa. Reeve selitteli mokaansa myöhemmin Twitterissä. Miehen mukaan kyseessä olivat alushousujen sijaan lyhyet shortsit, sillä hän oli suunnitellut harrastavansa liikuntaa lähetyksen jälkeen.