Netflix työstää koronasarjaa – taustalla Orange is the New Blackin luoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin kaltaiset elokuvien ja sarjojen suoratoistopalvelut ovat koronakriisin aikana vain kasvattaneet suosiotaan. Tulevaisuudessa Netflixissä tullaan myös näkemään parhaillaan työn alla koronateemainen sarja.

Suositun Orange is the New Black -sarjan luoja Jenji Kohan työstää uutta Social Distance -nimistä projektia suoratoistopalvelulle. Antologiasarja kertoo tarinoita pandemian vuoksi koteihinsa eristäytyneistä ihmisistä. Jaksot kuvataan viranomaismääräyksiä noudattaen, joten esimerkiksi näyttelijät tulevat kuvaamaan kohtauksensa itse omissa kodeissaan.

Netflixin tiedotteessa Social Distancen jaksoja kuvaillaan henkilökohtaisiksi ja inhimillisiksi tarinoiksi jotka paljastavat kuinka ihmiset elävät yhdessä erillään. Sarjan tarkempia yksityiskohtia, kuten pääosanesittäjiä ja julkaisuajankohtaa ei ole Hollywood Reporter -sivuston mukaan toistaiseksi julkistettu.