Tekashi 6ix9ine sai erikoisluvan – kuvaa musiikkivideota kotiarestissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine vapautui vankilasta suorittamaan tuomionsa loppuosaa kotiarestissa. Syynä on koronavirus ja se, että räppäri sairastaa astmaa. Mies on nauhoittanut uutta musiikkia karanteeninsa aikana.

Nyt Tekashin asianajaja on anonut räppärille lupaa viettää aikaa vuokraamansa talon takapihalla. Syynä on musiikkivideon kuvaukset. Lupa on myönnetty, mutta ainoastaan kahdeksi tunniksi yhden viikon aikana ja yhtenä tiettynä päivänä, Page Six uutisoi. Muuten hän joutuu olemaan talon sisällä tuomionsa päättymiseen, 31. heinäkuuta saakka.

Poistumislupa koskee ainoastaan työskentelyä musiikin parissa ja se tulee anoa etukäteen. Räppärillä on lupa julkaista musiikkia parhaillaan menossa olevan tuomion aikana, ja hän on työstänyt kahta uutta albumia. Ne julkaistaisiin sopimuksen mukaisesti 10K Projects -levymerkin kautta.