90 Päivää morsiamena -tähti laihtui vankilassa – ei tunnista enää samaksi mieheksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja seuraa amerikkalaisten ja ulkomaalaisten välisiä rakkaustarinoita. Ideana on, että pariskunnat solmivat avioliiton kolmen kuukautta kestävän viisumin aikana Yhdysvalloissa.

Yksi sarjassa esiintyneistä pareista on runsaasti närää herättänyt Jorge Nava ja hänen Anfisa-vaimonsa. Jorge on parhaillaan vankllassa huumausainerikoksesta. Mies oli aikeissa myydä reilusti yli sadan kilon erää marihuanaa, jonka poliisit löysivät hänen autostaan helmikuussa 2018. Hän kärsii 2,5 vuoden vankeustuomiotaan.

Mies on muuttunut hurjasti telkien takana. Hän on laihtunut noin 60 kiloa vajaan kahden vuoden aikana. Anfisa oli jättänyt miehen puhelimitse muutama kuukausi vankeustuomion alkamisen jälkeen ja sanonut, että toivoo Jorgen istuvan 12 vuotta. Mies aikoo ensimmäisenä tekonaan ottaa avioeron, kun pääsee vapauteen alle kuukauden päästä.