Transsukupuolinen domina räväkässä kuvassa – haaveilee matkustelusta maailmalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä asuva Ivana Vladislava syntyi poikana, mutta aloitti sukupuolen korjauksen 11-vuotiaana. Hän söi aluksi hormoneja, kunnes turvautui lopulta plastiikkakirurgiaan. Nyt hän on uhkeapovinen nainen.

Alle 30-vuotias Ivana Vladislava on ollut lukuisissa kauneusleikkauksissa, joista viisi on muotoillut pelkästään hänen nenäänsä. Hän on sanonut suoraan, että haluaa näyttää muoviselta nukelta ja silikonibimbolta. Ivana osaa myös pukeutua ja meikata seksikkäästi.

Nyt hän on esitellyt värikkäitä ja vappuun sopivian meikkejä Instagramissa. Nainen työskentelee ja elättää itsensä alistavana dominana Saksassa. Hän haaveilee maailmalla matkustelusta, mikä on nyt tauolla koronaviruspandemian vuoksi.