Rita Ora versioi vanhan kappaleen – tältä kuulostaa oikeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Rita Ora eristäytyy tällä hetkellä viisihenkisen työryhmänsä kanssa maaseudun rauhassa vuokraamassaan talossa. 29-vuotias artisti on työstämässä uutta musiikkia tulevalle albumilleen, mutta nyt nainen päätti käyttää äänihuuliaan vanhempien klassikkokappaleiden tulkitsemiseen.

Rita Ora oli aikeissa kuvata faneilleen tutoriaalin siitä miten huivi sidotaan kauniisti hiuksiin. Häntä oli kuitenkin huvittanutkin laulaa, jota hän päätyi esittämään videolla Dionne Warwickin vanhan klassikkohitin I Say a Little Prayer. Fanit ovat olleet haltioissaan naisen upeasta laulusta, joka tuntuu pääsevän entistä paremmin oikeuksiinsa ilman mitään muita instrumentteja.

Rita Ora on ollut sosiaalisessa mediassa yksi niistä poptähdistä, jotka ovat hyvin näkyvästi tehneet asioita sen eteen, että koronaviruksen leviäminen saataisiin pidettyä kurissa. Hän on kuitenkin itse jättänyt Lontoossa sijaitsevan asuntonsa ja matkustanut noin 240 kilometrin päähän maaseudulle, mikä aiheutti taannoin kohua naisen ympärillä.