Spice Girls -tähti haluaa lisää lapsia – toivoo olevansa tarpeeksi onnekas

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändin riveistä tunnetuksi tullut Emma Bunton, eli Baby Spice, on ollut miehensä Jade Jonesin kanssa vuodesta 2004 lähtien. Pariskunnalla on kaksi lasta, mutta he ovat hiljattain alkaneet haaveilemaan perheensä kasvattamisesta vielä yhdellä lapsella.

Emma Buntonin ja Jade Jonesin perheeseen kuuluvat kahdeksanvuotias Tate ja 12-vuotias Beau. Bunton paljasti kuitenkin nyt Daily Mail -sivuston haastattelussa, että he haluaisivat lisää lapsia. ”Jade olisi valmis kasvattamaan lapsilukua jo heti huomenna”, tähti kommentoi lehdelle. Nainen kuitenkin pohtii omaa ikäänsä.

Jade on 41-vuotias ja Emma Bunton 44-vuotias. Nainen toivoo olevansa vielä tarpeeksi onnekas tullakseen raskaaksi. Hän kuitenkin tiedostaa sen, että hänen ikänsä saattaa olla este sille, että he voisivat saada vielä kolmannen lapsen.