Austin Powersin kaunotar bikineissä – täydellinen vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 54-vuotias näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa. Taannoin Elizabeth paljasti, että hänen rintojensa salaisuus on rintaliivien käyttäminen myös nukkuessa.

Nyt näyttelijäkaunotar on esitellyt täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan sosiaalisessa mediassa, jossa hän poseeraa kameralle näyttävällä paratiisirannalla ja toisessa kuvassa luonnon helmassa.

View this post on Instagram

Spring has sprung #stayhome 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth Hurley kertoi äskettäin myös, että mikään ei toimi etumuksen kanssa niin hyvin kuin roudarinteippi, kun asussa on todella avara kaula-aukko. Nainen neuvoo, että kaistale roudarinteippiä tulee asettaa suoraan rinnan alta ja vetää se sieltä rintojen yläpuolelle. Näin povi pysyy paikoillaan ja kohotettuina.