Justin Bieber karanteenielämästään: ”Rukoilen ja meditoin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber on kärsinyt mielenterveysongelmista. Nämä ovat vaikuttaneet myös hänen uraansa, sillä mies joutui taannoin keskeyttämään kiertueensa panostaakseen hyvinvointiinsa. Nyt koronakriisin luoma poikkeustilanne on asettanut toisenlaisia haasteita mielen hyvinvoinnille.

Vaimonsa Hailey Bieberin kanssa karanteenia viettävä Justin Bieber on kertonut, että selviytyy poikkeusajoista rukoilemisen ja meditoimisen avulla. Hän yrittää myös pysyä aktiivisena kuntoilemalla. Pariskunta viettää karanteenia parhaillaan Kanadassa.

– Olemme tehneet vähän ruokaa. Olemme onnekkaita, kun meillä on oma kokki. Teimme kuitenkin Haileyn kanssa itse ruokaa. Kokkasimme pennepastaa eräänä iltana, Bieber kehaisi Sirius XM -radiokanavan haastattelussa.

Laulaja kuitenkin valittaa, että Kanadassa on kylmää tällä hetkellä. Hän suunnittelee lähtevänsä Bahamalle jatkamaan poikkeusoloja. Siellä on lämpimämpää.