Kultainennoutaja auttaa karanteenissa olevaa naapuria – toimittaa hänelle elintarvikkeita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalinen eristäytyminen voi olla haastavaa erityisesti niille, jotka kärsivät jo valmiiksi terveysongelmista. Eräs Yhdysvaltojen Coloradossa asuva nainen on saanut arkeensa apua yllättävältä taholta.

Renee Hellman on asettanut itsensä karanteeniin terveysongelmiensa vuoksi, sillä hän ei esimerkiksi kykene hengittämään ilman erillistä happinaamaria. Naisen naapuri Karen Eveleth on avustanut häntä koiransa Sunnyn kanssa. Sunny auttaa toimittamaan Hellmanille elintarvikkeita ja muita tärkeitä asioita.

Kultainennoutaja hakee Hellmanin kotoa kauppalistan, johon kirjatut tuotteet Eveleth noutaa kaupasta. Tämän jälkeen Sunny toimittaa ostokset naapurille. Koira myös noutaa Hellmanin postin ja vie roskapussit pois naisen ovelta.

Arkiaskareiden hoitamisen lisäksi Sunny tarjoaa naapurilleen seuraa. Hellman kertoo KKTV-uutissivustolle auttavaisen koiran tekevän hänen arjestaan huomattavasti siedettävämpää.

 

Sunny the golden retriever delivers items to neighbor

Meet Sunny! This Colorado dog is delivering items to a neighbor with health issues because of the COVID-19 outbreak.

Publiée par WAVE 3 News sur Lundi 30 mars 2020