Salarakas on seksikäs jopa karanteenissa – esittelee oloasuja ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen tarjoilijatar nousi julkisuuteen muutama vuosi sitten muhinoituaan Khloe Kardashianin avomiehen, ammattikoripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. He jäivät salasuhteesta kiinni vain muutama päivä ennen Khloen ja Tristanin True-tyttären syntymää.

Sittemmin tuntematon povipommi on elättänyt itseään Instagram-mallina lähinnä Fashion Novan vaatteita esitellen. Koronakaranteeni on vaikuttanut myös naisen uraan siten, että hän tuskin pystyy hetkeen työskentelemään herrasmiesklubin tarjoilijana.

Lani Blair on esitellyt viime aikoina kotoisia kuvia oloasuissaan faneille. Nainen ei ole käyttänyt juurikaan meikkiä kuvissa, mutta ehkäpä luonnollisen rento ulkonäkö tekeekin hänestä entistäkin seksikkäämmän. Lanilla on nykyään 921.000 seuraajaa Instagramissa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin ennen skandaalia.

View this post on Instagram

💛 Shorts: @fashionnova Fashionnovapartner

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

See you soon💫 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

This is me in isolation… how about you?🧸

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on