Jalkapalloilija Luka Jovicia uhkaa vankeusrangaistus – rikkoi karanteenia nähdäkseen tyttöystäväänsä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Real Madridin riveissä pelaava serbialainen 22-vuotias jalkapalloilija Luka Jovic on joutunut ongelmiin lain kanssa. Hän on rikkonut koronaviruksen vuoksi asetettua karanteenia. Jovicia oli hänen joukkuetovereidensa tavoin ohjeistettu pysyttelemään kaksi viikkoa karanteenissa sen jälkeen kun Real Madridin koripallojoukkueen pelaajalla todettiin koronavirus.

Jalkapalloilija kuitenkin rikkoi karanteenia ja lensi torstaina Serbiaan tavatakseen raskaana olevan mallityttöystävänsä, Sofija Milosevicin. Nyt Jovicia saattaa odottaa maassa vankeusrangaistus, uutisoi TMZ.

– Päätin joukkueeni hyväksynnällä matkustaa Serbiaan auttamaan läheisiäni. Laskeuduttuani Serbiaan tein koronavirustestin jonka tulos oli negatiivinen. Olen pahoillani että jotkut tekivät työnsä epäammattilaisesti eivätkä ohjeistaneet minua käyttäytymään oikealla tavalla eristäytymisessä, Luka Jovic puolusteli itseään.

Serbian hallitus on määrännyt 14 vuorokauden karanteenin kaikille ulkomailta maahan saapuville ja 28 päivän karanteenin suurten tartuntamäärien maista, kuten Espanjasta saapuville. Serbiassa on toistaiseksi todettu 303 koronatartuntaa.