Mies varasti rahkapatukoita Lahdessa – samalla paljastuivat myös huumeet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

On moneen kertaan historian aikana todistettu, että suurin osa rikollisista edustaa älynlahjoiltaan väestön heikompaa osaa. Näin kävi myös Lahdessa, jossa huumeita hallussaan pitänyt mies lähti myymälävarkauksiin. Hän varasti kaupasta rahkapatukoita.

Parikymppinen mies otettiin kiinni lahtelaisesta marketista sunnuntai-iltana. Vartija epäili miestä näpistyksestä. Tarkastuksessa löydettiinkin kaupasta varastettuja rahkapatukoita.

Samassa tarkastuksessa löydettiin useamman käyttöannoksen verran amfetamiiniksi epäiltyä ainetta. Miestä epäillään tämän vuoksi näpistyksen lisäksi myös huumausainerikoksesta. Jos hän olisi ostanut alle euron maksavat rahkapatukat, olisi huumausainerikos tässä tapauksessa jäänyt todennäköisesti huomaamatta.