Nainen laihtui 68 kiloa – löysi elämänsä rakkauden ja uuden ammatin

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

McDonalds’ssa työskennellyt Desiree Hunt oli masentunut ja ylipainoinen. Lopulta hän painoi 125 kiloa ja päätti muuttaa elämänsä suuntaa. Päätös kannatti, sillä hänen elämänlaatunsa on parantunut monikertaisesti ja hän on löytänyt kuntoilun avulla uusia onnea tuottavia asioita eloonsa.

Muutos ei kuitenkaan tapahtunut hetkessä. Desiree Hunt laihtui säännöllisen liikunnan terveellisen ruokavalion avulla 68 kiloa ensimmäisen 1,5 vuoden aikana. Nyt liikunta on hänen elämäntapansa ja ammattinsa.

Hän myöntää, että ravitsemusasioita ei ajateltu hänen perheessään lapsena. Hänen ruokavalionsa oli täynnä nopeita hiilihydraatteja, mikä näkyi suoraan myös peilikuvassa. Desiree ei harrastanut liikuntaa tai ajatellut mitä suuhunsa panee. Sen sijaan hän rakasti juhlimista ja vaatekoko kasvoi kasvamistaan.

Hän sai kaksi lasta, mutta elämä ei ollut onnellista. Desiree myöntää piiloutuneensa isokokoisten vaatteiden alle ja vältelleen toisten ihmisten näkemistä. Hän valehteli itselleen ja yritti laihduttaa erilaisten dieettien avulla. Kuten tiedetty, kuurit eivät ole ratkaisu pahan olon tai ylipainon selättämiseen. Täytyy tehdä kokonaisvaltainen elämänmuutos – ja pysyä muutoksessa.

Desiree teki niin ja hän sai uuden sekä terveemmän elämän. Hän laski syömänsä ruoan ravintoarvot ja harrasti liikuntaa. Hyvä olo lisääntyi ja samalla ylipaino putosi. Hän on jatkanut nyt kuuden vuoden ajan ja on terveempi kuin parikymppisenä etenkin mielenterveydeltään. Nyt hänellä on uusi mies, niin ikään oman elämäntapamuutoksensa aikoinaan onnistuneesti tehnyt Kevin. Nyt he auttavat muita samaan.