Disney-teinitähdestä varttui upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi. Tisdale vietti taannoin pari vuotta hiljaiseloa, mutta teki sittemmin näyttävän paluun someen.

Nyt Tisdale nähdään poseeraamassa upeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hän esimerkiksi esittelee upeaa bikinivartaloaan uima-altaalla kuvatulla näyttävällä videolla. Alusaatekuvassaan Ashley valittelee sitä, että ei ole korona-aikaan ehtinyt juuri kuntoilemaan. Hän on sen sijaan keskittynyt lähinnä joogaamaan.

View this post on Instagram

Sheila doesn’t get it

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

34-vuotias Ashley Tisdale nähtiin taannoin Scary Movie 5 -elokuvassa yhtenä elokuvan päätähdistä. Elokuva parodioi muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Viime aikoina Tisdale on työstänyt muun muassa Pandas in New York -elokuvaa ja Skylanders Academy -televisiosarjaa.