Bella Hadid poseerasi rohkeasti Instagramissa – poseerasi paita auki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Gigi Hadid paljasti taannoin olevansa raskaana, mutta hänen siskonsa Bella on otsikoissa perinteisemmissä merkeissä. Tähti on poseerannut paljastavissa merkeissä.

Bella Hadid jakoi viikonloppuna Instagramissa sarjan paljastavia julkaisuja. Tuoreissa kuvissa ja videoissaan tähti poseeraa web-kameralle paidassa, jonka napit hän oli jättänyt sulkematta rintojen kohdalta.

23-vuotias Bella on jatkanut mallintöiden parissa koronakriisistä huolimatta. Monien muiden tavoin hän vain työskentelee nyt kotoaan käsin. Tähti nähtiin taannoin Jacquemus-vaatemerkin kuvissa, jotka oli otettu FaceTime-videopuhelusovelluksen avulla.

View this post on Instagram

(✿◠‿◠)

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on