Hiusvärien myynti kasvanut – moni kokeilee nyt rohkeita hiustyylejä kotonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi kaikki turha liikkuminen ulkona ja ihmisten kanssa sosialisoiminen on kielletty. Tämän vuoksi luonnollisesti myös kampaamokäynnit ovat pannassa. Tämä on näkynyt muun muassa hiusvärien myynneissä viime päivien aikana.

Walmart-kauppaketjuissa on jo huomattu, että tähän aikaan karanteenissa olevat ihmiset ovat alkaneet värjäämään kotonaan omia hiuksiaan. Moni on voinut havahtua siihen, että kotona vietetty aika voikin olla täydellinen hetki kokeilla esimerkiksi rohkeita shokkivärejä hiuksissa.

Julkisuudessa myös moni tähti on ryhtynyt värjäämään itse kotona hiuksiaan. Muun muassa poptähti Anne-Marie on jo kokeillut kotonaan sekä vaaleanpunaista että lilaa hiusväriä. Nyt myös näyttelijä ja laulaja Hilary Duff on ilahduttanut itseään värjäämällä vaaleat hiuksensa siniseksi, mikä on ollut melko rohkea veto klassisen kauniilta perheenäidiltä.

View this post on Instagram

Dying my own hair PINK! #haircolour

A post shared by ANNE-MARIE (@annemarie) on