Koronasta parantuneet Tom Hanks ja Rita Wilson auttavat rokotteen kehittämisessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Hanks ja hänen vaimonsa Rita Wilson lukeutuivat ensimmäisiin Hollywood-tähtiin, jotka sairastuivat koronavirukseen. Sittemmin parantunut pariskunta haluaa nyt laittaa kortensa kekoon pandemian selättämiseksi.

Hanks ja Wilson ovat luovuttaneet vertaan ja plasmaansa tutkimuskäyttöön. Tarkoituksena on auttaa koronarokotteen kehittämisessä.

– Meitä ei ainoastaan lähestytty asian tiimoilta, vaan olemme itse tarjonneet vertamme ja plasmaamme. Luovutamme sitä tahoille jotka työstävät rokotetta, ”Hank-ccinea”, Hanks paljasti Wait Wait… Don’t Tell Me -podcastissa.

Näyttelijän mukaan hän ja hänen vaimonsa saivat taannoin tietää heidän veressään olevan koronan vasta-ainetta. Hanks ja Wilson saivat koronatartunnan Australiassa, jossa näyttelijä oli kuvaamassa tulevaa Elvis Presley -elämänkertaelokuvaa.