Laulaja-lauluntekijä Cady Groves kuoli 30-vuotiaana – avautui vasta hiljattain mielenterveysongelmista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Cady Groves on kuollut. This Little Girl -hitistään tunnettu tähti oli kuollessaan vasta 30-vuotias.

Uutisen country-tyylistä musiikkia tehneen Grovesin poismenosta paljasti hänen veljensä Cody. Artistin kuolinsyy oli Codyn mukaan alkuun epäselvä, mutta hän kertoi myöhemmin hänen kuolleen luonnollisella tavalla.

Page Six -sivuston mukaan Groves ehti vain viikkoja aikaisemmin jakaa sosiaalisessa mediassa fanejaan huolestuttaneita viestejä, joissa hän kertoi mielenterveytensä olevan huonolla mallilla ja tuntevansa olonsa yksinäiseksi. Cady Grovesin ura alkoi vuonna 2010 hänen solmittuaan sopimuksen levy-yhtiö RCA Recordsin kanssa. Tähti ehti julkaisemaan uransa aikana neljä EP-levyä.

 

View this post on Instagram

It’s snowing. I’m reading. 👌🏻👌🏻

A post shared by Cady Groves (@cadygroves) on