Little Mix -tähti tanssahteli keittiössään – kuvasi huvittavan videon ystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jesy Nelson on saanut paljon kehuja lehtien palstoilla timmin vatsansa johdosta. Nyt 28-vuotias kaunotar esittelee jälleen paljasta keskivartaloaan videolla, jolla hän hassuttelee ystävänsä kanssa keittiössään.

Jesy Nelson on kuvannut ystävänsä Charlotte Driverin kanssa hauskan videon, jossa he tanssivat naisen keittiössä. Taustalla soi musiikkina Mariah Careyn Fantasy-hitti, jonka tahdissa ystävykset tanssivat ja hassuttelevat kameralle. Toisinaan naiset tuntuvat pelleilevän mutta Jesy Nelson näyttäisi kuitenkin keskittyvän myös paljon siihen, että hän näyttää koko ajan hyvältä.

Jesy Nelson on Iso-Britanniasta kotoisin oleva laulaja, joka on tullut monille tunnetuksi Little Mix -tyttöbändistä. Bändin muita jäseniä ovat Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall ja Perrie Edwards, joka seurusteli taannoin Zayn Malikin kanssa. Nelson oli hetki sitten uutisotsikoissa erottuaan 27-vuotiaasta poikaystävästään Chris Hughesista.