Naisen nerokas vastaisku – kikkelikuvan lähettäjä luuli joutuneensa poliisin listalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kikkelikuvat ovat monille naisille arkipäivää, joten osa haluaa tehdä jopa niiden takia profiilistaan mahdollisimman yksityisen ja salatun. Jenn Tisdale sai Instagramissa yksityisviestinä kuvan ventovieraan miehen genitaalialuista. Hän jekutti lähettäjää nerokkaalla tavalla.

Nainen sanoi miehelle, että hänen puhelimessaan oli kuvien vastaanottamista estävä toiminto, joten hän ei nähnyt minkä kuvan henkilö lähetti. Mukamas. Mies uskoi tarinan täysin. Siinä vaiheessa nainen löi lisää vettä myllyyn.

Tisdale kertoi miehelle, että sovelluksen nimi on Cockblock. Se lähinnä esti säälittävien ja huomiota hakevien miesten kikkelikuvien vastaanottamisen. Samalla sovellus lähetti miehen tiedot poliisin rekisteriin. Nainen kertoi, että paikallinen viranomainen ottaa häneen yhteyttä ja pyytää raportoimaan seksuaalisesta ahdistelusta.

– Osa kikkelikuvia minulle lähettäneistä on pidätetty. Se on hurjaa. LOL yksi mies menetti työpaikkansa ja vaimonsa. Teknologia on villiä, nainen valehteli, eikä kuullut miehestä sen koommin.