Katie Price katuu uskottomuutta: ”Yksi suurimmista virheistä elämässä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katie Price on paljastanut realityohjelmassaan katuvansa uskottomuuttaan. Nainen petti kuntovalmentajana työskentelevää Kris Boysonia viime vuonna. Pari oli kihloissa.

Povipommi Katie Pricen elämä on ollut melkoista syöksykierrettä, koska nainen on joutunut konkurssiin ja samalla hänen parisuhteensa ajautui karikolle. Viiden lapsen äiti on katunut syvästi tekemäänsä syrjähyppyä ja luonnehtii uskottomuutta yhdeksi hänen elämänsä suurimmista virheistä.

Hän kärsi myös päihdeongelmista turvauduttuaan alkoholiin ja huumeisiin stressiä purkaakseen. Lopulta kaikki meni totaalisesti pieleen. Kuukauden katkaisuhoidon jälkeen hän meni asumaan hotelliin, koska ei voinut palata kokaiininhuuruiseen kotiinsa.