Mies paini alasti yli kaksimetrisen pytonin kanssa – yritti pelastaa kissanpennun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australialainen Nick Kearns on noussut otsikoihin painittuaan alasti itseään pidemmän käärmeen kanssa. Aivan huvin vuoksi mies ei päätynyt ottamaan mittaa matelijasta, sillä kyseessä oli kamppailu pienen kissanpennun elämästä ja kuolemasta.

Kununnurassa asuva Kearns kertoo heränneensä eräänä aamuna puolisonsa puutarhasta kantautuneeseen kauhunhuutoon. Ulkona hän törmäsi järkyttävään näkyyn. 2,5 metriä pitkä pyton oli hyökännyt pariskunnan Lil-lemmikkikissan kimppuun ja valmistautui syömään sitä.

Kearnsilla oli onnekseen kokemusta käärmeiden käsittelystä. Edelleen alasti ollut mies alkoi painimaan matelijan kanssa vapauttaakseen kissan sen kuristuksesta. Käärme puri Kearnsia, mutta lopulta hän onnistui pelastamaan kissan.

Kearns kertoo huomanneensa vasta painimisen jälkeen olleensa oman verensä tahrima. Lil-kissa on kunnossa, joskin edelleen hieman säikkynä koettelemuksesta. Kearns kertoo ABC-uutissivustolle tarkistavansa jatkossa pihansa joka aamu käärmeiden varalta.