Robbie Williams paljastaa: ”Huumeiden takia en muista laulujen sanoja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Robbie Williams on avoimesti kertonut huumeidenkäytön vaikuttaneen hänen elämäänsä. Hän kärsii muistiongelmista, mikä vaikuttaa myös live-esiintymisiin. Mies joutuu käyttämään keikoillaan lyriikoita näyttävää teleprompteria.

– Kun menet stadionille ja olet joskus elämässäsi käyttänyt huumeita, eivät aivosi toimi normaalisti. Ja luovuttaminen on viimeinen asia mitä haluat tehdä 80.000 tuijottavan ihmisen edessä. Se on totta, että en muista sanoja. Siksi käytän lukulaitetta, koska tilanne nostaa verenpainetta ja kärsin ahdistuksesta, Robbie William kertoo Mirror-lehdelle.

Williams on kärsinyt mielenterveysongelmista ja päihderiippuvuuksista. Hän ei muun muassa uskaltanut poistua kolmeen vuoteen kotoaan vuosina 2006-2009. Hänelle tarjottiin peräti 15 miljoonaa puntaa esiintymisestä American Idolista ja keikoista Yhdysvalloissa, mutta hän kieltäytyi niistä. Williams halusi olla sohvallaan ja syödä sipsejä.