Saksalaisklubin ratkaisu koronarajoituksiin – drive-in -reivit!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi on asettanut omat rajoituksensa yöelämällä. Monet artistit, yhtyeet ja DJ:t ovat jatkaneet esiintymistä internetin välityksellä. Eräs Saksalainen yökerho taas järjestää klubeja epätyypillisellä tavalla.

Schüttorfissa sijaitseva Club Index on alkanut järjestämään erityisiä drive-in -ravebileitä. Tapahtumapaikkana toimii klubin 250 autolle suunniteltu parkkipaikka, jonka eteen on pystytetty festivaalilava. Autoissa saa olla kerrallaan kaksi ihmistä.

Vapunpäivänä järjestetty ensimmäinen autodisco osoittautui menestykseksi. NME-lehden mukaan järjestäjät suunnittelevatkin jo uusia vastaavia tapahtumia, joista ainakin yksi tulee olemaan suunnattu koko perheelle. Saksan auto-ravebileiden lisäksi myös esimerkiksi Tanskassa on järjestetty drive-in -musiikkiesityksiä ja elokuvanäytöksiä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.