January Jones märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti January Jones tunnetaan parhaiten roolistaan draamasarjassa Mad Men. Näyttelijä esitti kriitikoiden ylistämässä sarjassa päähenkilö Don Draperin vaimoa, Bettyä. Viime aikoina January on ollut melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee myös yksityiselämäänsä lähes miljoonalle seuraajalleen.

View this post on Instagram

Morning lap swim! Happy Birthday Mom! 💙

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

Tällä kertaa upea näyttelijäkaunotar on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään kuvan, jossa hän poseeraa uima-altaassa vihreissä bikineissä. Kuvallaan hän toivottoi äidilleen hyvää syntymäpäivää.

Mad Men -sarjan päättymisen jälkeen January Jones on nähty muun muassa The Last Man on Earth -komediasarjassa. 40-vuotias tähti muistetaan myös elokuvista kuten X-Men: First Class ja Anger Management.