Kauneustuotteet testissä – nämä saivat parhaimmat ja huonoimmat arviot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneudenhoito on henkilökohtainen asia ja jokainen etsii sekä kosmetiikkatuotteiltaan että erilaisilta avustavilta tarvikkeiltaan ja apuvälineiltään erilaisia ominaisuuksia. Nyt naiset päättivät testata tuotteita, jotka olivat saaneet sekä parhaimmat että huonoimmat arvostelut Amazon-sivustolla.

As/Is -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla kaksi naista testaavat huonoimmat ja parhaimmat arvostelut saaneita tuotteita. Destiny arvioi itse parhaimmat tuotteet ja Spenser huonoimmat. Destinyn saamat tuotteet olivat myös lähes poikkeuksetta kalliimpia.

Naiset kokeilivat sekä kosteusnaamioita, ihokarvojen ja mustapäiden poistamiseen tarkoitettuja laitteita ja kasvojen hierontalaitteita. Kumpikin testaajista piti silmänympärysiholle tarkoitetuista naamioista ja kasvojen hierontalaitteista. Kumpikaan mustapäiden poistajista ei kuitenkaan toiminut, minkä lisäksi Spenserin kokeilema edullisempi jalkojen kuorintahoito ei toiminut odotetulla tavalla.