Saksalaiset zombimetsästäjät pysäytettiin Ruotsin rajalla – auto täynnä aseita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirus ei onneksi muuta ihmisiä zombeiksi, mutta kyseinen tieto vaikuttaa menneen erään saksalaispariskunnan korvien ohi. Heidät pysäytettiin Ruotsin rajalla mukanaan valtava määrä zombien tappamiseen tarkoitettuja aseita.

Saksalaispariskunta oli saapunut Malmöön lauttalla, tarkoituksenaan muuttaa Blekingenissä sijaitsevaan mökkiin. Tullivirkailijoiden yllätykseksi pariskunnan Hummer-autosta löydettiin muun muassa varsijousia, kivääreitä, pistooleja, kyynelkaasukranaattien ampumiseen tarkoitettuja aseita ja etälamauttimia. Autoon kiinnitetyissä koristetarroissa sen ilmoitettiin kuuluvan zombie-valmiusryhmälle ja tartunnan saaneiden julistettiin tulevan ammutuiksi.

Yhteensä zombimetsästäjien hallusta takavarikoitiin 20 asetta. Pidätetyn pariskunnan mukaan eivät tienneet aseiden maahantuonnin olevan laitonta ja kertoivat niiden olevan tarkoitettu vain koristeiksi. Syyttäjä Michelle Stein totesi SVT-uutissivustolle, ettei pariskunta vaikuttanut kuulusteluissa suunnittelevansa todellisuudessa ampuvansa aseilla zombeja.

 

Ruotsin tulli