Vuokra-asuntoilmoitus hämmentää – vessan seinänä pelkkä lasiseinä

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sopivan vuokra-asunnon löytäminen ei ole ainoa helppoa, etenkään mikäli sellaisesta ei halua maksaa itseään kipeäksi. Siksipä asuntoa etsivät joutuvat toisinaan tyytymään esimerkiksi omituisiin ja epäkäytännöllisiin pohjaratkaisuihin.

Nyt hämmennystä on herättänyt Australian Melbournessa vuokralla oleva yksiö. Pienikokoisen asunnon wc-tilat sijaitsevat keittiön yhteydessä. Välissä on vain kaksi läpinäkyvää lasiseinää.

Ratkaisu on tuskin järin monien mileen, mutta suntovälittäjä Emma Mattiuzzo kuvailee Domain-sivustolle wc-tilojen lasiseinien luovan illuusion suuremmasta tilasta. Surry Hillsissä sijaitsevan yksiön vuokrahinta on 380 Australian dollaria, eli noin 225 euroa viikossa.