Hurja huhumylly Elon Muskin pojan nimestä – mitä X Æ A-12 tarkoittaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elon Musk ja muusikko Grimes saivat maanantaina pojan, jonka nimeksi ilmoitettiin X Æ A-12. Tiedossa ei ole, onko nimi totta vai pelkkä vitsi, mutta se on saanut ihmiset arvailemaan sen merkitystä. Spekulointia käydään Twitterissä.

Yksi faneista veikkaa, että lapsen nimi on X Ash Archangel. Syynä on se, että Æ-merkkiä kutsutaan englannin kielellä nimellä ’ash’. A-12 on puolestaan CIA:n lentoalus, jonka koodinimi on Archangel, eli arkkienkeli, Page Six uutisoi.

Grimes, oikealta nimeltään Claire Boucher, paljasti raskautensa tammikuussa sosiaalisessa mediassa. Lapsi on Grimesin ensimmäinen, mutta Muskilla on jo ennestään viisi poikaa ex-vaimonsa Justinen kanssa. Heidän nimensä ovat Xavier, Griffin sekä kolmospojat Damian, Saxon ja Kai.