Tyttö hyökkäsi lenkkipolulla Helsingissä – löi vastaantulijaa mattoveitsellä päähän

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teinityttö hyökkäsi vastaantulijan kimppuun mattoveitsen kanssa Helsingin Pitäjänmäen ulkoilualueella sunnuntaina keskellä päivää. Rikoksesta epäilty on 17-vuotias. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä, mutta uhrin vammat eivät onneksi olleet hengenvaarallisia.

Tyttö löi entuudestaan hänelle tuntematonta 67-vuotiasta vastaantulijaa useita kertoja pään alueelle mattoveitsellä. Tyttö lopetti vasta, kun paikalle tullut sivullinen keskeytti tilanteen. Poliisi on kuullut tilanteen osapuolia ja esitutkinta valmistunee nopeasti.

– Poliisi pääsi kuulemaan epäiltyä ensimmäisen kerran vasta keskiviikkona. Rikoksesta epäilty ei osannut kertoa kuulustelussa mitään motiivia teolleen tai uhrin valikoitumiselle. Poliisi ei voi kommentoida salassa pidettäviä tietoja rikoksesta epäillystä tarkemmin, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss Helsingin poliisilaitokselta.