Will Smithin Netflix-hitti Bright saa jatkoa – puikoissa uusi ohjaaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Smith tähditti vuonna 2017 Netflixin Bright-elokuvaa, jossa hän esitti vastahakoisesti örkin kanssa yhteistyötä tekevää poliisia. Nyt fantasiaa ja toimintaa yhdistellyt elokuva on saamassa jatkoa.

Ensimmäisen osan ohjannut David Ayer ei ole Deadline-sivuston mukaan palaamassa jatko-osan pariin. Sen sijaan Netflix käy parhaillaan neuvotteluja ranskalaisen Louis Leterrierin kanssa, jonka kädenjälkeä ovat muun muassa elokuvat The Transporter, The Incredible Hulk ja Suuri puhallus.

Bright sijoittuu vaihtoehtoiseen maailmaan, jossa erilaiset taruolennot elävät ihmisten rinnalla modernissa Los Angelesissa. Smithin, Joel Edgertonin, Noomi Rapacen ja Lucy Fryn tähdittämä elokuva nousi yhdeksi Netflixin katsotuimmista alkuperäiselokuvista.