Jalkapalloilijan luultiin kuolleen vuonna 2016 – ilmestyi nyt elävänä työpaikalleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapalloilija Hiannick Kamban uskottiin kuolleen vuonna 2016 auto-onnettomuuden seurauksena. Urheilijan läheisten suureksi hämmästykseksi hän on kuitenkin edelleen hengissä.

Kamba ilmestyi taannoin Saksan Gelsenkirchenissä sijaitsevassa energiantuotantoyhtiöön jossa hän työskenteli kemiantekniikan insinöörinä. Syyttäjä Anette Milk kertoo People-lehdelle, ettei miehen henkilöllisyydestä ei ole epäilystäkään.

Jalkapalloilijan entistä vaimoa syytetään nyt petoksesta. Hänen uskotaan väärentäneen asiakirjoja saadakseen kuusinumeroisen vakuutusmaksun Kamban väitetystä kuolemasta.

Kamban mukaan hän ei ollut todellisuudessa auto-onnettomuudessa, vaan hänet hylättiin eräänä yönä keskelle Kongoa ilman puhelinta, rahaa ja henkilöllisyyspapereita. Vuonna 2018 hän otti yhteyttä Saksan suurlähetystöön. Todellisen henkilöllisyyden takaisin saaminen osoittautui kuitenkin haastavaksi ilman tarvittavia papereita.