Mahtavaa! Wolt toimittaa nyt kirjoja ja pelejä Helsingissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen teknologiayritys Wolt kuljettaa ruokaa jo 19 maassa. Nyt yritys laajentaa toimintaansa Helsingin alueella ja ryhtyy kuljettamaan Suomalaisen kirjakaupan kirjoja, pelejä ja askartelutarvikkeita Helsingin alueella. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat saavat tuotteita jatkossa ennätysnopeasti.

– Halusimme lisätä Woltin nopeat toimitukset perinteisempien kotiintoimitusten rinnalle. Ihmiset viettävät paljon aikaa kotona ja meidän tuotteemme kiinnostavat erityisesti juuri nyt, toteaa Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Minna Kokka.

Tuotteet luvataan tilaajille keskimäärin 35 minuutissa Kampin lisäksi Ruskeasuon, Pasilan, Katajanokan, Kalasataman, Munkkisaaren, Lauttasaaren ja Meilahden alueille. Tilaukset toimitetaan ilman kontaktia ja lähetti jättää paketin turvallisuussyistä tilaajan kotiovelle.